• Novinky

            • Zmena termínu vianočných prázdnin

            • Termín vianočných prázdnin sa určuje v nadväznosti na potrebu zníženia mobility v čase núdzového stavu v súlade s uznesením vlády Slovenskej republiky č. 695 z 24. novembra 2021.Vianočné prázdniny sa v školskom roku 2021/2022 uskutočnia vo všetkých školách v termíne od 20. decembra 2021 do 7. januára 2022.

            • Aktualizovaný ŠKOLSKÝ SEMAFOR k 26.11.2021

            • Ministerstvo školstva zverejnilo aktualizovaný ŠKOLSKÝ SEMAFORManuál je aktualizovaný k 26. 11. 2021 z dôvodu vyhlásenia núdzového stavu na základe uznesenia vlády SR, vydania vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva a zverejnenia nového rozhodnutia ministra. Zverejnené sú zmeny týkajúce výchovno-vzdelávacieho procesu v ZŠ Červený Kameň 228 nasledovne:

              🔸 povinnosť nosenia rúšok pre žiakov v školách s výnimkou detí v materských školách,

              🔸 výnimka z nosenia rúšok platí tiež pre deti a žiakov s poruchami autistického spektra, žiakov so stredným a ťažkým mentálnym alebo sluchovým postihnutím a pedagogických a odborných zamestnancov pri výchove a vzdelávaní týchto žiakov (vyhláška 262);

              🔸 zákaz vychádzania sa nevzťahuje na sprevádzanie dieťaťa a žiaka do školy a školského zariadenia,

              🔸 taktiež sa nevzťahuje na zamestnancov škôl a školských zariadení, ktorí sa môžu pri dochádzke do zamestnania preukázať potvrdením, ktoré bolo doplnené do Školského semaforu.

              🔸 od 29.11.2021 sa pozastavuje akákoľvek mimoškolská činnosť ( krúžky a kurz anglického jazyka pre 1.a 2. ročník) 

              🔸plné znenie rozhodnutia MŠVVaŠSR  je zverejnené pod textom spolu s aktuálne platnými tlačivami 

              Dokumenty na stiahnutie:

            • Vianočná pošta

            • Už 5 rokov spája Vianočná pošta dobrovoľníkov z celého sveta, aby mohli napísať na Vianoce pozdrav neznámym starkým do domova. Aby seniorom dopriali niečo, bez čoho Vianoce pre nich nemajú ten správny charakter. Za ten čas bolo doručených 105 567 pozdravov a aj tento rok sa k nim žiaci základnej školy s radosťou pripájjú...

          • Once upon a time
            • Once upon a time

            • ONCE UPON A TIME (Kde bolo tam bolo) v rozprávkovo-anglickej :-) škole Červený Kameň sa žiaci s radosťou učia angličtinu už od prvého ročníka v spolupráci s jazykovou školou Pro Americana pod vedením Mgr. Ivety Osrmanovej. V mesiaci november sa budú venovať rozprávke THREE LITTLE PIGS (Tri malé prasiatka).Najnovšie si stavali domčeky. Pri stavaní sa naučili slovnú zásobu, ktorú si budú opakovať i nasledujúce hodiny. A čo ich čaká nabudúce? Premenia sa na vlkov a domčeky válaľ... a učiť sa netradične cudzí jazyk. Zopár snímok z vyučovania nájdete vo fotogalérii.